Behandlinger

Ansigtsbehandling af prof.

Prof: Facemapping/Skin Fitness Plan/hudanalyse (GRATIS ved køb af produkter for min. kr. 800,-)
Huden afrenses og der laves en grundig hudanalyse/Facemapping efterfulgt af dagcreme. Dernæst vejledning i produkter som passer perfekt til hudens tilstand. 
 
Prof: ProSkin 60

ProSkin 60 er mere end en helt almindelig, standard ansigtsbehandling.

Det er til dig, som ønsker at den professionelle kosmetolog udfører en unik behandling designet til dig og din huds behov – og løser dine hudproblemer.

ProSkin 60 er revolutionerede, da den sammensættes af kosmetologen på alle trin på baggrund dit konsultationskort, din personlige Face Mapping® hudanalyse og af kosmetologens viden og ekspertise.

Du vil opleve, hvordan din hud bliver værdsat og plejet med udgangspunkt i din livsstil og de ønsker, du har for din hud. Derudover får du en fuld sanseoplevelse, hvor der er tid til at hvile og slappe af.

Alle behandlinger starter med dobbeltafrensning og Face Mapping hudanalyse efterfulgt af fire nøglemoduler (f.eks. eksfoliering, maske, udrensning og ansigtsmassage i aromatiske olier), efter kosmetologens vurdering og en behandlingsmetode iht. dine behov og ønsker. Behandlingen afsluttes med produkter, der giver dig en sund og lækker glød.

Efterfølgende får du en grundig vejledning i de produkter, der er aktuelle for din hud inkl. din personlige Skin Fitness Plan.

Vælg denne 60-minutters behandling, der bringer din hud ud på den ultimative rejse mod sund hud.

Prof: ProSkin 30

ProSkin 30 er en personlig 30-minutters behandling, der tager fat på dit primære hudproblem inden for et overskueligt tidsrum.

Det er til dig, som ønsker at den professionelle kosmetolog udfører en unik behandling designet til dig og din huds behov – blot på kortere tid! Eller som forsøger at gøre noget ved et specielt problem (f.eks. mellem ProSkin 60 behandlingerne).

Alle behandlinger starter med dobbeltafrensning og Face Mapping hudanalyse efterfulgt af et nøglemodul efter kosmetologens vurdering og en behandlingsmetode iht. dit behov og dine ønsker.

Behandlingen afsluttes med produkter, der giver dig en sund glød.

Du får en effektiv løsning og vejledning i produkter til din hjemmebehandling, der bevarer de gode resultater, din egen Skin Fitness Plan.

Prof: Ansigtsbehandling KUN til MÆND (inkl. fjernelse af hår i ører og næse hvis det ønskes)

Dobbelt afrensning, peeling, dybderensning, massage, maske, tonic og afsluttende serum og cremer samt vejledning

Prof: Pro Power Peel 60 min.

Pro Power Peel 60 er til dig, der ønsker den mest effektive behandling

Pro Power Peel er vores absolut mest effektive ansigtsbehandling og er til dig, der ønsker specifikt at forbedre din hud, når det gælder ældning, pigment eller acne. Her er er fokus kun på at opnå resultater og inkl. derfor ikke som sådan en velværeoplevelse med f.eks. ansigtsmassage. Vi anvender Dermalogicas mest aktive frugtsyre sammen med apparater for at trænge dybere i huden, hvilket bevirker, at du vil opnå et synligt resultat og din hud vil få ny vitalitet. Alt efter hvad du ønsker at have fokus på, vil kosmetologen sammensætte den mest effektive og resultatorienterede behandling.

Prof: Pro Power Peel 30 min.

Pro Power Peel 30 er en 30-minutters behandling, som vi ofte anbefaler til mindre "touch up" behandling mellem Pro Power Peel 60 behandlingerne. Vi benytter også her Dermalogicas mest aktive frugtsyrer, der specifikt arbejder på pigmentforandringer, acne eller ældningstegn.

Prof: Ekstra deluxe Decléor ansigtsbehandling
En ansigtsbehandling i særklasse. Både med hensyn til følelse og effekt. Her bruges bl.a. en individuel lavet specialmaske, som er min. 3 gange så effektiv som en almindelig maske. Udover en grundig ansigtsbehandling er der i behandlingen også rygmassage og en afsluttende makeup samt vejledning.
Virkelig en forkælelse i særklasse for ansigtet.
Prof: Decléor luksusmaske til optimering af ansigtsbehandling (kan ikke bookes alene)

Gør din ansigsbehandling endnu mere effektiv med en Decléor specialmaske, som arbejder langt ned i huden og gør en forskel.

Prof: Hovedbundsmassage (alene eller kan bruges som supplement til ansigtsbehandling)

Super dejlig hovedbundsmassage som gør ansigtsbehandlingen endnu skønnere

Prof: Luksus Face & Body

Toppen af forkælelse. En skøn behandling med kropspeeling, kropsmassage og til slut en uovertruffen lækker luksus ansigtsbehandling med make-up og vejledning