Behandlinger

Permanent makeup

 

 

Om Permanent Make-Up

Mikropigmentering er en procedure, hvor man deponerer allergivenlige mineralske pigmenter øverst i det dermale lag af huden for at ændre eller forbedre sit udseende. Farven vil forblive i huden i 2-5 år afhængigt af den individuelle hudtype og tilstand og farverne er naturligvis EU-godkendte og 100 % sikre at anvende. Behandlingen udføres med mikrotynde nåle og med revolutionerende og computerstyret udstyr fra Nouveau Contour, specielt udviklet til netop denne type behandling, hvilket sikrer dig mindre traumer, færre korrektioner efterfølgende og absolut fremragende resultater.

Hvorfor vælge Permanent Make-Up?

Formålet med disse procedurer kan være mange, men for at nævne et par stykker, så kan det udføres for at forbedre og justere på eventuelle små "skønhedsfejl", at tilføre det, som er manglende fra naturens side, at øge selvtilliden, at spare tid og at give mulighed for en mere aktiv livsstil uden bekymringer om udtværet make-up.

Både mænd og kvinder, der oplever følgende, kan have stor glæde af permanent make-up:


- Hvide ar
- Gane-/læbespaltning
- Alopecia
- Allergi over for kosmetik
- Usikre hænder
- Brugere af briller og/eller kontaktlinser
- Manglende hårvækst ved bryn eller vipper
- Manglende pigment i læberne og/eller udefineret læbekant
- Før og efter kemoterapi

Der kan som sagt være forskellige årsager til, at man ønsker at få permanent make-up, og hos os er det muligt at få opfyldt disse ønsker, hvad enten man ønsker det helt naturlige look eller gerne vil have et lidt kraftigere og make-up`et resultat. Med Nouveau Contour systemet er der mulighed for at lave rigtig mange forskellige former for permanent make-up og vores mikropigmentist Line Lie vil rådgive og guide dig til den rigtige behandling med valg af farver og form ud fra din farvetype, ansigtsform, øjenform og personlige stil.

Book tid til en konsultation hos os. Denne koster kr. 300,- men fratrækkes prisen på den ønskede permanent make-up behandling.

Efterfølgende kan der bookes touch-ups efter behov. Line vil informere om dette også.

For at holde farven og formen på det optegnede område perfekt må det forventes at der skal en genoptegning til i løbet af ca. 2 år.

 

 

Permanent makeup, konsultation (kr. 300,- som refunderes ved optegning)
Powderbrows, 1. behandling: Opmåling, optegning, design af form og behandling. HUSK at booke konsultation først. TAK.
Powderbrows, 2. behandling efter 6-8 uger: Rettelser og opfyldning af farve
Powderbrows, 3. behandling efter yderligere 6-8 uger: Rettelser og opfyldning af farve