Produkter

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeseriens bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en idé til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyer Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Face Fit behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

dermalogica.dk

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudpleje.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer såsom talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

janeiredale.dk

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.

Serien indeholder renseprodukt, booster, toner, maske og fugtcremer, som alle hjælper med at forebygge bumser og udbrud.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!

clearstart.dk

 

Decléor er en super lækker fransk hudplejeserie og er eksperten indenfor aromaterapi med brug af koncentrerede aromatiske planteessenser. Essenserne er mere dybdevirkende og effektive end almindelige planteekstrakter. De giver også naturlig duft og konservering. Derfor er produkterne meget naturlige.
Decléors vision er balance, tillid og respekt. Både for produkterne og for miljøet.


Sanzi Beauty er et dansk brand som blev stiftet i 2016.
Vores klare vision er, at skabe kvalitetsprodukter indenfor skønhed og pleje, som bringer det naturligt smukke frem i mennesker, til priser der er fair og overkommelige for enhver.

Alle produkter fra Sanzi Beauty udvikles i samråd med professionelle produktingeniører, som er med til at sam- mensætte et højt indhold bestående af gode aktive ingredienser, som gør en forskel for dig som kunde.

Det der går igen i alle produkterne, er at de er fri for parfume, parabener og andre overflødige ingredienser. Alle produkter fra Sanzi Beauty er 100% veganske og certificeret af det anerkendte mærke, Vegan Society.

 

KARMAMEJU Skincare er en førsteklasses serie af aromaterapeutiske hudplejeprodukter. Vi udvikler ren, naturlig og effektiv ansigts- og kropspleje med klinisk dokumenterede ingredienser og sansestimulerende dufte.

Vores passion er at forbedre og styrke din hud. Huden er kroppens største organ. Den skal holdes aktiv og sund, og den skal passes på, plejes og stimuleres både ude- og indefra. Vores produktudvikling er altid drevet af dette; at forbedre din hud og inspirere dig til hudplejeritualer, du vil elske. Og egenomsorg, der vil gøre hverdagen bedre.

Karmameju Skincare er baseret på naturens ingredienser. Formuleringerne er en hybrid mellem naturlige, dynamiske plantestoffer og klinisk dokumenterede high performance age-defence naturekstrakter.

 

CLEAN er en duftserei inspireret af duften af renhed og sæbe, som når du netop er trådt ud af badet - frisk, ren og indbydende! CLEAN blev introduceret i 2003, da vores grundlægger drømte om en parfume, der var frisk og ren, inspireret af et simpelt stykke sæbe. I dag er CLEAN nicheklassiker på markedet. Alle produkter er baseret på friske, rene ingredienser af højeste kvalitet. Hver duft indfanger mindet om de enkle glæder i livet, og er derfor helt unikke i både duft og navn. I dag er CLEAN ikke bare en duft - det er en livsstil.